maanantai 26. syyskuuta 2016

Työssäoppiminen 2016: Toinen viikko

Taitokeskus Turussa on mahdollisuus osallistua monille erilaisille kursseille, kudonta, saumuri, himmeli. tarjotin ja mosaiikki.

Kudonta

Taitokeskuksessa on 12 kangaspuuta, joihin saa varaamalla valmiiksi rakennetut loimet. Ammattitaitoista ohjeistusta saat kokoajan, joten aiempaa kudonta kokemusta et tarvitse. Puilla pystyy kutomaan paljon erilaisia tuotteita esimerkiksi mattoja, huiveja, seinätekstiileitä, liinoja ja verhoja. Kutomisajat ovat joustavia ja saat kutoa myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Ihanan pirteitä mattomalleja



Himmeli

Himmelit ovat ajattomia ja ne sopivat joka kotiin koristeeksi. Niitä pystyy tekemään paljon erilaisia ja kokoisia mielikuvitusta käyttäen. Materiaalina käy esim. paperi, muovi tai lasi. Tiloissa järjestetään valohimmeli -kursseja jossa saat tehdä todella kauniin ja näyttävänhimmelin. Halutessasi voit koristella sen kristalleilla. Voit myös ostaa tarvikepaketin jossa tulee kaikki tarvittava mukaan.
Valohimmelit sopivat niin sisä- kuin  ulkokäyttöön.



Paperipilleistä valmistettu himmeli

Kristalleilla koristeltu valohimmeli :)


Green Craft Materiaali


Green Craft kierrätyshuovasta pystyy tekemään monenlaista, kuten: tyynyjä, laukkuja, tossuja, kuusenalusmattoja, koreja sekä hauskoja keppihevosia. Olen ajatellut tekeväni näyttönä kuusenalusmaton :)




Huopaa on helppo leikellä kuviota ja se pysyy ryhdikkäänä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti